InGoBio Ürünleri: Performansınızı Destekleyin

InGoBio Ürünleri: Performansınızı Destekleyin

Enduranlar olarak, dayanıklılık sporcularının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan ürünleri sizlerle buluşturmak için sürekli olarak en iyiyi arıyoruz. Bugün sizlere tanıtmak istediğimiz marka ise InGoBio. Bu marka, sporcuların performansını artırmak ve sağlıklarını desteklemek amacıyla geliştirilmiş yüksek kaliteli ürünler sunuyor. Şimdi, InGoBio’nun sunduğu ürünlerden bazılarına göz atalım ve size bu ürünler hakkında küçük bir rehber sunalım.


Enerji Jelleri 

Dayanıklılık sporlarında enerji, başarıyı belirleyen en önemli faktörlerden biridir. İhtiyaca yönelik şekilde çeşitli hızlarda sindirilen karbonhidratlar içeren bu jeller performansı desteklemenin en yaygın yollarından. Şimdi her biri temelde 26.5g karbonhidrat içeren InGoBio PowerGel enerji jelleri serisini inceleyelim:

InGoBio PowerGel Cherry Vişne Aromalı Kafeinli Enerji Jeli
  • InGoBio PowerGel Cherry Vişne Aromalı Kafeinli Enerji Jeli: Vişne aromalı bu enerji jeli, hızlı sindirilebilen karbonhidratlar sayesinde anında enerji sağlar. İçeriğindeki 50mg kafein, performansınızı artırır, odaklanmayı destekler ve yorgunluğu geciktirir. Hem amatör hem de profesyonel sporcular için mükemmel bir tercih. 


    InGoBio PowerGel Espresso Aromalı Kafeinli Enerji Jeli

  • InGoBio PowerGel Espresso Aromalı Kafeinli Enerji Jeli: Yoğun kafein içeriğiyle performansınıza güç katmak için tasarlanmış bir jeldir. Hızlı sindirilen karbonhidratların sağladığı enerjinin yanısıra içeriğindeki 150mg kafein, yüksek performans gerektiren antrenmanlarda ve yarışlarda enerji seviyenizi zirvede tutar. 

InGoBio PowerGel Mojito Aromalı Enerji Jeli


Elektrolitler

Terleme ile kaybedilen minerallerin geri kazanımı için InGoBio; Electrolyte serisi ile karşımıza çıkıyor. 


InGoBio Electrolyte Mojito Aromalı Elektrolit Tozu



Diğer Enerji Ürünleri

Enerji jelleri ve elektrolitler dışında sitemizde sizlerle paylaştığımız InGoBio ürünleri şunlar: 


InGoBio Isocarbo Elektrolit ve Karbonhidrat Tozu
  • InGoBio Isocarbo Elektrolit ve Karbonhidrat Tozu: Antrenman sırasında ihtiyacınız olan karbonhidrat ve elektrolit desteğini birlikte sağlar. Uzun süreli egzersizlerde enerjinizi dengede tutmak isteyenler için düşünülmüş bir ürün.


    InGoBio Speed Hot Shot Greyfurt

  • InGoBio Speed Hot Shot Greyfurt: Bu ürün spor sırasında oluşan kramplar ve ağrılarla başa çıkmak için tasarlanmıştır. Tamamen doğal içerikleriyle, sporcuların kaslarını destekleyen ve hızlı etkisiyle farkını hissettiren sevdiğimiz bir ürün.

    Şimdilik bu kadar! Sitemizdeki InGoBio ürünlerini daha detaylı şekilde incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

    Enduranlar yanınızda!
Back to blog