BigJoy Sports'un Dayanıklılık Serisi: OnTheGo

BigJoy Sports'un Dayanıklılık Serisi: OnTheGo

Enduranlar; dayanıklılık sporcuları tarafından dayanıklılık sporcuları için yarattığımız bir oluşum ve amacımız bugüne kadar kendi kullanıp sevdiğimiz ürünleri sizlerle paylaşmak. Bugün en sık kullandığımız markalardan biri olan BigJoy OnTheGo ürünlerinden biraz bahsetmek ve size minik bir rehber sunmak istiyoruz. 

Enerji jeli, elektrolit ve karbonhidrat tozları, antrenman öncesinde gereken enerjiyi sağlayan ve antrenman sonrasında toparlanmaya destek olan geniş bir ürün çeşitliliği olan OnTheGo ürünlerini şu şekilde incelemek mümkün:


Enerji Jelleri

Dayanıklılık sporlarında enerji jelleri, sporcuların performansını artırmak ve enerji seviyelerini korumak için kullanılır. Bu jeller, hızlı şekilde sindirilebilen ve kana karışabilen basit karbonhidratlar içerir. Vücut, uzun süreli fiziksel aktiviteler sırasında hızla enerjiye ihtiyaç duyar; enerji jelleri bu ihtiyacı karşılamak için idealdir. Ayrıca, kolay taşınabilir olmaları ve kolay tüketilebilmeleri, yarışlar sırasında sporcuların enerji takviyesi yapmalarını kolaylaştırır. Enerji jelleri, kas glikojen depolarını koruyarak yorgunluğu geciktirmeye de yardımcı olur. OnTheGo markasının enerji jelleri ise şu şekilde:

Onthego Progel Caffe Mocha enerji jeli kahve aromalı


Elektrolitler

Çoğu marka gibi OnTheGo'nun da yalnızca elektrolit içeren ürünleri mevcut. Aroma seçenekleri ile birbirinden ayrılan bu ürünler ise şunlar:


OnTheGo Electrolyte Limonlu Efervesan Tablet


Diğer Enerji Ürünleri

Standart formüllerin yanısıra  BigJoy OnTheGo'nun farklı ihtiyaç ve durumlara yönelik ürettiği ürünler de mevcut. Bunlardan kısaca bahsetmek gerekirse:


OnTheGo Body:Fuel Elektrolit ve Karbonhidrat Tozu
  • OnTheGo Body:Fuel Elektrolit ve Karbonhidrat Tozu: Antrenmanlar ve yarışlar sırasında hem enerji yükseltmek hem de terleme ile kaybedilen elektrolitleri geri kazanmak üzere formüle edilmiş olan OnTheGo Body:Fuel, portakal aroması ve ekstra vitamin destekleri ile içeriğini oldukça sevdiğimiz ürünlerden. 20 saşeden oluşan 800g'lık paket ve 1,32kg'lık toplam 33 servis içeren kutu formu ile piyasaya sürülmüş durumda.


    OnTheGo Energy Gummy

  • OnTheGo Energy Gummy: İşte gerçek şampiyonların jelibonu! Böyle söyleyince ilginç mi oldu bilmiyoruz fakat bu tatlı gummyler; vitamin, mineral ve kafein içeriği ile bildiğimiz jelibonlardan çok daha iddialı. Taşıması ve tüketmesi oldukça kolay olduğu için bu ürünü de oldukça seviyoruz.


    OnTheGo Portakallı Magnezyum Shot

  • OnTheGo Portakallı Magnezyum Shot: Yüksek yoğunluklu egzersizlerde magnezyum eksikliği performansınızı olumsuz etkileyebilir. Bu duruma çözüm sunan OnTheGo Portakallı Magnezyum Shot, yüksek magnezyum ve BCAA içeriği ile kaslarınızın hızlı toparlanmasına yardımcı olur. Ek olarak, içeriğindeki taurin sayesinde egzersiz sonrası yorgunluğu azaltır. Daha ne olsun diyoruz.


    OnTheGo PreWorkout Orman Meyveli

  • OnTheGo PreWorkout Orman Meyveli: OnTheGo'nun bu ürünü ise antrenman öncesi ihtiyacınız olan enerjiyi ve performans artışını sağlamak için tasarlanmıştır. Bu karışım, kas yorgunluğunu azaltır, kan akışını iyileştirir, kas onarımı ve protein sentezini destekler. Ayrıca, zihinsel odaklanmayı artırır ve elektrolit dengesini sağlar. Bu ürün de hem 20 saşeden oluşan 300g'lık paket hem de 450g'lık kutu formunda satışa sunuluyor.



Toparlanma Ürünleri

Antrenman ve yarış sonrası nasıl dinlendiğiniz bir sonraki performansınızı belirler şiarıyla yola çıkan OnTheGo, yolculuğun son aşamasında da şu ürünlerle destekçiniz olmaya devam ediyor:

OnTheGo BCAA Plus Orman Meyveli
  • OnTheGo BCAA Plus Orman Meyveli: Bu lezzetli takviye, kas onarımını ve protein sentezini destekleyen BCAA, kas iyileşmesine yardımcı olan L-Glutamin, yorgunluğu azaltan Taurin ve çeşitli amino asitler içerir. Ayrıca elektrolit dengesini sağlayarak, egzersiz sonrası toparlanmayı hızlandırır ve uzun süreli dayanıklılık sağlar. 300ml su ile karıştırın ve toparlanmaya başlayın!


    OnTheGo Recovery Çikolata Aromalı Toparlanma Tozu

  • OnTheGo Recovery Çikolata Aromalı Toparlanma Tozu: Gelelim asıl ''recovery'' yani toparlanma ürününe. Bu OnTheGo ürünü ise dayanıklılık sporcularının aktivite sonrası ihtiyaç duyduğu enerjiyi karbonhidrat, protein, amino asit ve elektrolitler ile sağlar. Antrenman sonrası kas onarımını ve glikojen depolarını hızla doldurarak, sonraki performansınızı maksimize eder. Ürün 20 saşe içeren 1.4kg'lık paketi ile satışta.


    OnTheGo Recovery Çilek Aromalı Toparlanma Tozu

  • OnTheGo Recovery Çilek Aromalı Toparlanma Tozu: Bu çilekli dostumuzu yukarıdaki çikolatalı dostumuzdan ayıran özelliği ise, hayır bu kez çilekli oluşu değil; 1.4kg'lık  paketinin yanısıra, 1.05kg'lık kutusu ile de piyasaya sürülmüş oluşu.

     BigJoy OnTheGo'nun bu farklı ihtiyaçlara yönelik ürünlerinin tamamını daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

    Enduranlar yanınızda!

    Вернуться к блогу